Ga naar begin

Vakmanschap in elke stap

Vanuit een decennia lange ervaring met haringverwerking tot eindproducten,  weten we dat de "grondstof" voor een verwerker uiterst belangrijk is. Op basis van de specificaties van de klanten,  selecteren wij een bewerkt product dat hierbij het beste past.

 

Jarenlange ervaring op locatie

De natuur, de vangstgrond en de mate van aanvoer houden we dagelijks in de gaten en zijn hiervoor ook heel vaak op diverse plaatsen in Scandinavië om dit zelf te volgen en te beoordelen. Door frequent en lang op de plekken waar haring wordt aangeland en verwerkt te testen, hebben we een diepe kennis opgedaan om zelfs de meest kwetsbare filets gemarineerd in te vriezen. Hierdoor kunnen de producten efficiënt worden vervoerd en opgeslagen. Maar levering vers in vaten of onbewerkt ingevroren halffabricaat, kunnen we ook faciliteren.

Assortiment vol mogelijkheden

Ons aanbod is veelzijdig. Gezuurd, gesuikerd of ongezuurde varianten al dan niet in pekel ingevroren. Voor de productie van haringsalades, zure haring, of om te roken, wij kunnen voor elke werkwijze, smaakprofiel of toepassing de juiste grondstof vinden.