Ga naar begin
DULK HAASNOOT 30 05 2024 074

Maatjesharing

Locatie: Scheveningen
Tijd: Hele jaar
Min. opleiding niveau: MBO

Vakmanschap in elk maatje

We werken intensief samen met partners in Denemarken en Noorwegen om haring te verwerken tot een product dat je met trots kan aanbieden aan je klanten. Van emmer tot vacuümzak en van  hand- tot machinaal gefileerd, elk maatje wordt met vakmanschap bereid.

Ons Aanbod
Diepvries emmers maatjesharing: 5kg (gekaakt)
Diepvries zak vacuümverpakking: 2x8kg en 17kg (gekaakt en koploos
(Hand-)gefileerd eindproduct in vacuümverpakking: 10 of 25 stuks per tray (vers en diepvries)

Gegarandeerd breed assortiment
We combineren decennialange ervaring met moderne verwerkingsmethoden om onze maatjesharing snel en zorgvuldig tot producten te verwerken die aansluiten bij jouw wensen. Zoals diepvriesemmers van 5kg, vacuümverpakte zakken van 8 of 17kg of gefileerde eindproducten per tray. Altijd van hoge kwaliteit en MSC-gecertificeerd. Zo krijg je niet alleen een breed aanbod, maar ook gegarandeerd de beste kwaliteit.

 

Ambacht apart
De verwerking van maatjesharing is een vak (ambacht) apart. Door de grillige natuur vraagt elke partij haring na aanlanding om een unieke aanpak, van zoutgehalte tot rijpingstijd. Bij Dulk Haasnoot Seafood wordt elk maatje met hetzelfde vakmanschap bereid. Zo leveren wij elk seizoen opnieuw de hoogste kwaliteit maatjesharing zodat je klanten altijd kunnen rekenen op een heerlijk ambachtelijk product.